Mother Fish Cracker!

Posted: Saturday, November 6, 2010 by skidsoil in Labels: , , ,
7


Sebelom aku start marah-marah lagi aku just nak wish thanks to those who actually spent their time reading my previous entry. Your comments are very much appreciated. Personally, I don't like that particular entry. I sounded too sissy, rasa macam gegurl sangat. That's the hardest part of being soft-hearted, should have learned to be mean pulak kan. Macamlah kau mampu Daoz oi. Maka sebab itulah orang selalu take people like me for granted kan.

Ekceli aku sangatlah bukan jenis yang pandai nak marah lama-lama tapi kalau dah takde nak layan aku elok-elok memang sajalah tu nak sakitkan hati aku. Aku punya lah susah nak kontek, dengan hp rosak, guna public pun buzy tak angkat, punyalah cari jalan nak kontek tapi bila dah dapat berhubung sekali layan macam taik pulak. Rasa nak mencarut tu datang balik, perlu lah nak capital reply message aku. Oke, tipu aku tak marah sebab tu pun. It's rooted from other thing which I can't seem to let go of it. BABI! BABI! BABI! BABI! BABI! BABI! BABI! BABI! SEMUA TIANG PATAH SEKOR TUH PUNYA PASAL! BABI LA! (Oh Anis, jangan offended aku tak merujuk pada hang) Aku tak suka kot carut-carut ni, walaupun dalam kepala otak aku ni tak henti-henti lagi menyumpah seranah. At least kat sini aku sebut nama binatang aje kan, belum nama anggota-anggota badan yang tak sepatutnya. Rasa macam terlalu violence untuk aku taip perkataan-perkataan lain yang aku terfikir. Cukuplah sekadar kat kepala aku sendiri aje, better dari aku pergi serang sape-sape dengan hamburan carutan jurus kedua puluh tiga. @*#*^@*$^*(#^#%* Wachaa!

Chill Daoz chill, kau marah sebab mende lain sebenarnya. Aku dah tak ade medium lain nak salurkan kemarahan aku ni, kat blog ni aje aku dapat luahkan sikit. Bahaya aku pendam semua nanti explode lagi susah. So mintak maaf lah dua tiga entri ni berbaur kemarahan dan ketidakpuashatian. Kalau ada yang kena tempias-tempias tu tolonglah faham aku ada hati dan perasaan. Tahulah korang pun ada hati dan perasaan jugak tapi dah kalau asyik duk endahkan aje aku punya, meraung sorang-sorang lah aku jawabnya. Nak marah pun tak guna, nak tendang pun tak kena. Adoi!

7 comments:

  1. anis.H says:

    suka entry kali ni sebab..sebab..nth!hahahaha

  1. skidsoil says:

    i know u gonna like that part. name hang komersil kot.

  1. safra says:

    haha..siot je daoz kate anis!
    well..aku pon suka entry ni dan yg lepas.hehe
    ade feel bile bace.cm kne kt aku lak kan..hehe

  1. skidsoil says:

    aku xske weh. aku nk entri hepi2. aku nk bahagia!

  1. safra says:

    ofkos la aku nk ko hepi..
    xkn nk tgk ko sedih.
    ak ske the way ko mncurat dsitu ha..

  1. skidsoil says:

    ko pn ske mgimarahkan name anis kan. haha.

  1. safra says:

    hahahha..adehh!
    sory la anis.aku pinjam jap je.ko gak glemer nt..hehe

Related Posts with Thumbnails