Introducing RuRu

Posted: Tuesday, November 16, 2010 by skidsoil in Labels: , ,
11

This is RuRu, the latest addition to my soft toy collection. Boleh geng dengan Ash, Seth dan Yiko, yang tak kenal mereka boleh jumpa mereka kat sini. RuRu ni paling kiud sebab dia bulat dan dia senyum, tak macam Ash yang mulut kena jahit, tak macam Seth yang mulut sangat wavy dan tak macam Yiko yang tak senyum. Walaupun tak dapat dikenal pasti RuRu ni dari spesis apa, tapi paling boleh kata dia menyerupai katak. How irony right sebab baru entry lepas kata paling tak suka amfibia tapi for RuRu ada exception sebab dia tak berlendir dan sangat adorable. Better yet, let not consider RuRu as a frog, anggap saje RuRu sebagai satu spesis yang super kiud. Macam Ash, Set dan Yiko jugak, RuRu ni hadiah daripada seorang kawan. Trimas ye kamu, sangat appreciate sebab bagi makhluk sekiud RuRu ni jadi peneman. I'm loving it! :)

11 comments:

  1. Otit says:

    Kesian Ruru kena belasah oleh Emir.Oh,tak..masa tu still tak bernama lagi.Hehehe.

  1. Melody says:

    i still have my ayam on the bed! ;)

  1. skidsoil says:

    otit haven't really given thought about its name that time.

    melody and it is still unnamed.

  1. skidsoil says:

    can't agree more, RuRu is comel btollll. ;P

  1. Melody says:

    ada! tapi oleh kerana susah sebut kerana menggabungkan nama 4 orang dan menjadi panjang (tho still takleh beat nama Siti Nur Combi), ditambah lagi dengan ketiadaan pendokumentasian (lalu lupa nama sebenar yang panjang itu) maka nickname panggil ayam sahaja T_T

  1. mcm2 name ko bg daoz..kalah koleksi anak patong aku ko ni..haha

  1. skidsoil says:

    melody name perlu komersil spt combi agar mudah diingati. haha.

    mizz.belle ade lagi satu bear yg kecik blom introduce name danika, haha.

  1. plik2 la ko nih..kumpul bear ngalahkn aku..siap ko.nt ak upload ak pnye nt.yg bkulat,yg busuk sume ade..hahaha

  1. skidsoil says:

    sme org bg tuh. ruru yg latest! klu ko nak kasi aku satu tggu bln 4 thn depan ok. haha.

  1. Melody says:

    original nama ayam adalah sgt unik dan berbunyi ala spanish kerana tahap kesusahsebutan yang tinggi... maka...ayam sahaja..hehehhe..n ayam pun dah ada kwn2 baru, n i've juz realized, kwn2 dia juga tiada nama. ohmymelody!

Related Posts with Thumbnails